Blog

FLÓRIÁN


A legnagyobb öröm számomra mindig az, ha évről évre visszajárnak a családok fotózásra. Ha ezt még lehet fokozni akkor az, ha úgy válunk el, hogy a kis gyerkőc azt mondja, már nagyon várom a jövő évi fotózást. Azt hiszem ennél nem több is kell. 🙂 Óriási élmény látni, hogy az örök vigyorgó 1 évesből hogyan lett egy szuperokos 5 éves és mindig rácsodálkozom, hogy tényleg ennyire rohan az idő? Ilyenkor rendszerint visszanézem és első fotózáskor a képeket és mosolyogva nosztalgiázom.

ENGLERT ORSI MENTORÁLÁS

Már nagyon régóta terveztem, hogy egyszer eljutok Englert Orsihoz egy workshopra vagy akár egy mentorálásra. Nagyon tetszenek a képeinek az érzelemgazdagsága, az őszinte pillanatok, a nevetések, a boldogság. Nem kell mindig minden képen a kamerába nézni, sőt, az igazi kapcsolat, az igazi érzelmek azokon a fotókon látszódnak igazán ahol egymásra nézünk. Minden szülő igazi mély szeretettel tud a gyermekére nézni. Ezt pedig látniuk kell nekik is, ezeket a pillanatokat meg kell őrizni. Szuper család jött el akik nem ijedtek meg a közelgő vihartól, a kicsi lány boldogan ugrabugrált körülöttünk, minden adva volt egy remek fotózáshoz. Orsitól sokat tanultam a lifestyle fotózásról, a megfelelő helyszín kiválasztásáról a fényekről. Rengeteget beszélgettünk és teljesen feltöltődtem tudással, önbizalommal, élményekkel. Köszönöm Orsi!

ANITA ZOLI ÉS A LÁNYOK

nita és Zoli két csodálatos kislányával minden évben meglátogatnak. Eleinte csak Nórival találkoztam, de később Anna is megérkezett. Idén egy szabadtéri lifestyle fotózást terveztünk a közeli kis tónál. Egy gyönyörű vadvirágos réten tudtunk egy kicsit játszani, beszélgetni és közben ezek a csodaszép képek születtek. Nagyon jó érzés látni a gyerekeket ahogy évről évre egyre nagyobbak lesznek, és aminek külön örülök, hogy a visszatérő kis vendégeim egy idő után megismernek és jókedvűen jönnek a fotózásra.

Vadvirágok

KIS TÜNDÉREK

Kedves szomszédasszonyommal már régen megbeszéltünk egy családi fotózást. Szerencsére a karanténnak is vége lett, és sikerült egy délutánt találnunk amikor kimehettünk a ház mögötti virágos rétre. A lányok csodaszépek voltak és sokat játszottak, ugráltak, táncoltak. Nekem csak fotózni kellett őket.